Tidligere grovvaredirektør bliver formand i byggebranchen

Hornsyld Købmandsgaards tidligere direktør Christian Christensen indtræder som bestyrelsesformand hos byggeleverandøren AB Byggeprofiler.
Foto: Ladefoged Joachim/Ritzau Scanpix
Foto: Ladefoged Joachim/Ritzau Scanpix

En tidligere grovvaredirektør har begivet sig ud i et nyt eventyr i nu byggebranchen.

Således bliver Christian Christensen, der er Hornsyld Købmandsgaards tidligere direktør, ny bestyrelsesformand i selskabet AB Byggeprofiler. Det skriver byggeleverandøren i en pressemeddelelse.

"Christian Christensen er valgt på baggrund af sin evne til at skabe vækst og sin indsigt i byggebranchen. Selvom det måske ikke er så kendt, så har han dels siddet i bestyrelsen for tre forskellige tømmerhandler og dels været involveret i driften af Hornsyld Købmandsgaards egne byggeaktiviteter inden for boligudlejningsejendomme og haller til lager, industri og landbrug," siger Allan Brunbjerg, der er ejerleder i den fem år gamle byggeleverandør.

Christian Christensen ser et væsentligt potentiale for forretningsudviklingen og væksten i selskabet.

Derefter har Allan Brunbjerg vist villighed til at lave de rette investeringer ifølge den nye formand.

"En væsentlig forudsætning og barriere for vækst i ejerledede virksomheder er ofte villigheden til at ansætte de rette specialister, der er forudsætningen for en stabil organisation. Det skridt har Allan Brunbjerg allerede taget, så virksomheden i dag har et stærkt lederteam, vi kan bygge fremtidens vækst på," siger Christian Christensen.

I august blev Christian Christensen fyret som adm. direktør for grovvareselskabet med ingen grund til følge. I samme ombæring blev Hornsyld Købsmandsgaards bestyrelsesformand også fyret.

"Det var en overraskelse. Jeg blev opsagt uden forvarsel, og det var selvfølgelig en ret speciel oplevelse," udtalte han dengang til AgriWatch.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også