AgriWatch

Biden-sejr kan sætte fut i dansk agroindustris grønne eksport

Uanset udfaldet af tirsdagens præsidentvalg går verden ind i en tid præget af protektionisme, siger cheføkonom. Den store forskel ligger i klimaspørgsmålet, hvor valget af Joe Biden og en stærkere klimaprofil kan styrke den danske agroindustris eksport til USA.

Foto: BRENDAN SMIALOWSKI, JIM WATSON/AFP / AFP

Valget mellem Donald Trump og Joe Biden som USA's næste præsident er ikke et sort/hvid-spørgsmål for den danske landbrugssektors muligheder for eksport.

Tirsdag nat dansk tid bliver det slået fast, hvem USA - dansk landbrugssektor 10. største marked - får som landets præsident de næste fire år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch