Kragmann køber Maskinpartner i Vejle

Den fynske maskinforretning Kragmann overtager Maskinpartner i Vejle, der i længere tid har været presset af konkurrencen i branchen og en negativ egenkapital. Maskinpartner beholder sit navn.
Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Thomas Borberg/Politiken/Ritzau Scanpix

Den fynske maskinforretning Kragmann overtager Maskinpartner i Vejle, der bl.a. forhandler New Holland og Kverneland-mejetærskere.

Maskinpartner fortsætter dog under samme navn og virksomhedsnummer, men bringer totalt antallet af ansatte under Kragmann op på 42, skriver Landbrugsavisen.

"Maskinpartner A/S er en velkendt og i Vejle solidt forankret maskinleverandør og servicevirksomhed med et veludrustet værksted, servicebiler og reservedelslager og ikke mindst et solidt sammentømret hold af kompetente medarbejdere med samlet set hundreder af års branche erfaring. Det finder vi særdeles værdifuldt, og vi er klar til at investere i at styrke Maskinpartner på den finansielle side, hvor de seneste års branche udvikling har udfordret," lyder det fra indehaveren af Kragmann, Jesper Kragmann, ifølge Landbrugsavisen.

Den nye ejer er desuden klar med en "forøget indsats" og vil samtidig bidrage til den administrative del af driften hos Maskinpartner, der i de seneste seneste år har haft en negativ egenkapital og har været presset af konkurrencen i branchen, skriver mediet.

New Holland-forhandler præsenterer lavere resultat end tidligere 

Maskinimportør vil bygge nyt domicil i Viby

CNH overtager ny virksomhed 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også