AgriWatch

Maskinimportør vil bygge nyt domicil i Viby

Samtidig ansætter Svenningsens Maskinforretning en ny værkfører i form af Anders Krag Rasmussen.

Til sommer får maskinimportøren Svenningsens Maskinforretning nye rammer i form af et nyt domicil i Viby.

Svenningsens Maskinforretning holder på nuværende tidspunkt til i Skanderborg, som lukker, når det nye domicil står klar.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi vil gerne være mere til stede i Aarhus-området, da vi har en del kunder omkring der. Med vores domicil i Viby kommer vi til at ligge væsentligt bedre for vores kunder, og det er muligt at køre direkte ind fra motorvejen," siger Kristian Refnov, adm. direktør i Svenningsens Maskinforretning i pressemeddelelsen og fortsætter:

"Vores søsterselskab Nellemann havde et erhvervsværksted, vi kunne komme ind i, og nu tilbygger vi så et pænt showroom. Det giver os et nyt og moderne udtryk, som vi kan vise vores mærker Kubota, Bobcat og Holder for kunderne i."

Til den nye østjyske afdeling ansætter maskinimportøren Anders Krag Rasmussen som værkfører. Han kommer fra en lignende stilling hos Stroco-Agro i Hammel.

"Jeg glæder mig til at komme over i en ny afdeling og et nyt setup, hvor jeg skal prøve kræfter med at bygge en stilling op igen. Det er spændende at have et arbejde, hvor der er udfordringer hver dag, og man kan præge sin stilling fra start," fortæller Anders Krag Rasmussen om sin nye stilling.

Tiltalt maskinforhandler: "Vi tænkte simpelthen ikke over, at der var forskel, og det burde vi have vidst"

Danske New Holland-forhandlere indregistrerer flest traktorer for tiende år i træk

Maskinforretning tror på godt 2020: "Der er lysere tider, og det kan man mærke" 

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch