Økologisk Landsforening skal have ny formand

Efter ni år på posten genopstiller Per Kølster ikke som formand. Ny person til posten skal findes til foråret.
Per Kølster trækker sig som formand for Økologisk Landsforening efter ni år på posten. | Foto: PR/Økologisk Landsforening
Per Kølster trækker sig som formand for Økologisk Landsforening efter ni år på posten. | Foto: PR/Økologisk Landsforening

Til marts skal Økologisk Landsforening vælge en ny formand.

Det står fast, eftersom 67-årige Per Kølster har besluttet ikke at genopstille, når foreningen holder generalforsamling d. 4. marts.

Det skriver Økologisk Landsforening i en pressemeddelelse.

"For mig handler det om at kende sin udløbsdato og behov. Jeg er nået en alder, hvor jeg nok har solid erfaring, men også har behov for at drosle ned på aktiviteterne," siger Per Kølster i pressemeddelelsen.

Per Kølster, som har siddet på posten i ni år, gav meddelelsen på foreningens stormøde for fagudvalget. Inden da havde han givet bestyrelsen besked om sin beslutning.

"Jeg vil slutte min formandstid til marts i taknemmelighed over mine ni år i sagens tjeneste. Og jeg forventer, at jeg kan give stafetten videre til en ny forperson, som jeg ikke tvivler på også har den nødvendige ildhu for at bringe foreningen videre," lød det i hans tale.

Udover sin formandspost i Økologisk Landsforening sidder han som bestyrelsesmedlem for Danmarks Naturfond og Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også