AgriWatch

Nyt projekt skal kickstarte-ærteeventyr: "Danmark kan blive Europas ærtebælte"

Ærter er et stærkt alternativ til sojabønner, som importeres i store mængder, og derfor skal flere landmænd tager afgrøden til sig. Det er målet med et nyt projekt fra Seges og Aarhus Universitet, hvori flere danske landbrugsvirksomheder deltager.

Foto: Finn Frandsen

Mad-ærterne skal tilbage på de danske marker og bruges som ingrediens i fødevarer. Men for, at det for alvor kan ske, er der
brug for mere viden om ærternes kvalitet, smag og klimaaftryk.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch