Maskinimportør udvider med samarbejde om salg af belgisk mærke i Sønderjylland

Fremadrettet skal flere sønderjyder gøre brug af udstyr fra den belgiske maskinfabrikant Dewulf. Det er i hvert fald målet med et nyt samarbejde mellem maskinimportøren Yding Smedie & Maskiner og CN Maskinfabrik.
Foto: Pressefoto / Yding Smedie & Maskiner
Foto: Pressefoto / Yding Smedie & Maskiner

Maskinforhandleren Yding Smedie & Maskiner har indgået et nyt samarbejde med CN Maskinfabrik, som skal øge virksomhedens tilstedeværelse i Sønderjylland. Det skriver det i en meddelelse.

Samarbejdet involverer etableringen af et lokalt servicecenter i landsdelen, som CN Maskinfabrik i Gram skal stå i spidsen for.

"Vi er meget glade for at rykke endnu tættere på kartoffelavlerne med etableringen af et Dewulf Servicecenter i det sønderjyske. Vi ser frem til at styrke salget og servicen lokalt," forklarer Jeppe Rasmussen, der er indehaver af Yding Smedie & Maskiner.

Partneren skal samtidig fungere som underforhandler af Dewulf, som Yding Smedie & Maskiner importerer, og allerede i år vil de have de første maskiner ud at køre på marken hos lokale kunder.

CN Maskinfabrik skal stå for at servicering, klargøring og salg af nye maskiner i samarbejde med Yding Smedie & Maskiner.

Yding Smedie & Maskiner fik retten til import og salg af Dewulf i Danmark for omkring fem år siden, efter at det belgiske mærke havde stået uden importør herhjemme i længere tid.

I 2020 landede selskabet en bruttofortjeneste på 30,8 mio. kr. og fik et overskud på 2,3 mio. kr. Egenkapitalen steg til 18,5 mio. kr.

Yding Smedie og Maskiner blev i 1996 overtaget af Jeppe Rasmussen. Yding Smedie overtog i 2017 Horsens Maskiner og blev derefter til Yding Smedie og Maskiner. Maskinforretningen forhandler et bredt program af traktorer og maskiner - heriblandt mærker som Kverneland, Case IH, Krone, Bredal og Amazone.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også