AgriWatch

Maskinimportør udvider med samarbejde om salg af belgisk mærke i Sønderjylland

Fremadrettet skal flere sønderjyder gøre brug af udstyr fra den belgiske maskinfabrikant Dewulf. Det er i hvert fald målet med et nyt samarbejde mellem maskinimportøren Yding Smedie & Maskiner og CN Maskinfabrik.

Foto: Pressefoto / Yding Smedie & Maskiner

Maskinforhandleren Yding Smedie & Maskiner har indgået et nyt samarbejde med CN Maskinfabrik, som skal øge virksomhedens tilstedeværelse i Sønderjylland. Det skriver det i en meddelelse.

Samarbejdet involverer etableringen af et lokalt servicecenter i landsdelen, som CN Maskinfabrik i Gram skal stå i spidsen for.

"Vi er meget glade for at rykke endnu tættere på kartoffelavlerne med etableringen af et Dewulf Servicecenter i det sønderjyske. Vi ser frem til at styrke salget og servicen lokalt," forklarer Jeppe Rasmussen, der er indehaver af Yding Smedie & Maskiner.

Partneren skal samtidig fungere som underforhandler af Dewulf, som Yding Smedie & Maskiner importerer, og allerede i år vil de have de første maskiner ud at køre på marken hos lokale kunder.

CN Maskinfabrik skal stå for at servicering, klargøring og salg af nye maskiner i samarbejde med Yding Smedie & Maskiner.

Yding Smedie & Maskiner fik retten til import og salg af Dewulf i Danmark for omkring fem år siden, efter at det belgiske mærke havde stået uden importør herhjemme i længere tid.

I 2020 landede selskabet en bruttofortjeneste på 30,8 mio. kr. og
fik et overskud på 2,3 mio. kr. Egenkapitalen steg til 18,5 mio. kr.

Yding Smedie og Maskiner blev i 1996 overtaget af Jeppe Rasmussen. Yding Smedie overtog i 2017 Horsens Maskiner og blev derefter til Yding Smedie og Maskiner. Maskinforretningen forhandler et bredt program af traktorer og maskiner - heriblandt mærker som Kverneland, Case IH, Krone, Bredal og Amazone.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch