AgriWatch

Professor: Økologi er en luksusgode for de rige i Vesten, men en klimasynder globalt

Økologisk produktion er ikke bæredygtigt. Tværtimod, lyder det fra en professor indenfor grøn teknologi. Konventionelt landbrug er bedre for miljøet.

Foto: Morten Lau-Nielsen/ERH

Økologisk fødevareproduktion udleder langt flere drivhusgasser end konventionelt landbrug.

Det siger Morten Birkved, centerleder ved Syddansk Universitets Life Cycle Engineering, der hører institut for grøn teknologi, til Kristeligt Dagblad.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch