AgriWatch

Udsigt til eksplosiv vækst i salget af økologi

Salget af økologiske fødevarer ventes at vokse hastigt de kommende år. I nogle varekategorier får økologien så stor markedsandel, at de konventionelle varer bliver skubbet helt ud af butikkerne.

Økologiske fødevarer har i dag en markedsandel på omkring 13 pct. i Danmark. Økologisk Landsforening har et mål om at øge andelen til 30 pct. i 2030. Det indebærer, at salget skal øges mindst 27 mia. kr. | Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

Salget af økologiske fødevarer er steget eksplosivt under coronakrisen, og der er udsigt til meget mere vækst de kommende år.

I 2020 steg salget af økologiske fødevarer i danske supermarkeder med 14 pct. til 16 mia. kr., og detailkoncernen Coop venter, at væksten vil fortsætte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Dansk foodtech sidder fast i affyringsrampen - der er brug for flere stjerneskud

MAD FOR MILLIARDER: Mangel på visioner, penge eller ideer? Det halter med at skabe fødevare- og landbrugsaktører med globalt potentiale herhjemme, når man måler det op mod et iværksætterland som Israel. Food & Bio Cluster ser klare mangler i investormiljøet, mens Vækstfonden efterlyser flere gode ideer - så kommer pengene også.

Ny omgang i retten ærgrer Arla-formand

Det er med ”stor ærgrelse”, at Arlas formand kan konstatere, at fem repræsentantskabsmedlemmer vil tage retssagen om krav om indsigt til landsretten, efter byretten har afsagt dom til mejerikoncernens favør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch