AgriWatch

Tænketank peger på plantebaseret kost som afgørende for at redde dyrelivet

Antallet af naturlige økosystemer og vilde dyr er reduceret markant de seneste 50 år. Ifølge ny rapport fra en international tænketank kalder det på en stor omstilling til plantebaseret kost.

Foto: Peter Hove Olesen

Verdens fødevareproduktion skal basere sig langt mere på plantebaserede produkter. Samtidig skal mere areal omdannes til vild natur, og den bæredygtige landbrugsproduktion skal accelereres.

Det er hovedpointerne i en ny rapport fra den internationale tænketank Chatham House, der har base i London. Tænketanken har analyseret fødevareproduktionens påvirkning på biodiversiteten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

EU-indgreb vil potentielt kun udløse få milliarder til energistøtte

Fredag har EU’s medlemslande blåstemplet at kunne sende beskatningen fra bæredygtig energi tilbage til bl.a. energipressede landbrugsvirksomheder. Nye beregninger peger dog på, at potentialet er yderst begrænset. Denne form for ”symbolpolitik” noget af det allerværste, der kan ske for virksomhederne, advarer Dansk Erhverv.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch