AgriWatch

Dækleverandør til landbrug kommer ud med stort millionoverskud

NDI Group, der blandt andet leverer dæk til traktorer og landbrugsmaskiner, har øget sin indtjening med 35 mio. kr. på et år.

Foto: Mie Brinkmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Det var en god forretning at sælge dæk til landbrug, industri og private.

Det kan økonomiafdelingen hos NDI-Group skrive under på. Et nyt regnskab for 2019/20 viser et samlet overskud på 38,9 mio. kr. I året inden var overskuddet på 3,5 mio. kr.

Selskabets omsætning i 2019/20 ligger på 2,1 mia. kr. og dermed på niveau med 2018/2019.

Året har været præget af flere udfordringer. Dels et vigende dækmarked, og ikke mindst udbruddet af coronavirus, der skabte stor usikkerhed og nye, uforudsete udfordringer for NDI-koncernen.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Det var ikke et let år for os, da vi oveni allerede eksisterende udfordringer på dækmarkedet blev påvirket af nedlukningerne som følge af coronavirus. Det betød blandt andet, at vi i en periode ikke kunne få leveret dæk, fordi flere dækfabrikker lukkede ned og den globale varetransport også blev ramt," siger adm. direktør hos NDI, René Kristensen, der kalder resultatet for tilfredsstillende

Hollandsk landbrugskoncern lancerer handelsplatform i Danmark

Tidligere Kramp-direktør skal sælge dæk til landbruget

L&F-direktør raser over nye krav til svinetransporter 

Mere fra AgriWatch

Ukrainsk minister forventer først ny kornaftale i 11. time

Det bliver først lige op til deadline, hvis en central aftale om transporten af millioner af ton Ukrainsk korn gennem Sortehavet skal forlænges, vurderer ukrainsk minister. ”Det kan blive meget svært at få noget til at fungere i praksis, hvis der ikke er en aftale,” vurderer dansk direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch