Stor fodermesse flyttes til foråret

Grundet coronakrisen flyttes Nutrifair fra januar til maj. Beslutningen møder opbakning fra branchen.
Foto: Nutrifair
Foto: Nutrifair

Den årlige fodermesse Nutrifair bliver grundet coronakrisen rykket frem til maj i 2021.

Beslutningen er blevet taget efter dialog mellem Messe C og udstillerne, som er kommet til enighed om en udskydelse, skriver Messe C i en pressemeddelelse.

”Det er turbulente tider, men det har været afgørende for os og NutriFairs messekomité, at beslutningen er taget med fuld opbakning fra branchen. Vi er taknemmelige for, at der er meldt så tydeligt tilbage.  NutriFair er udviklet af branchen for branchen, så vores vigtigste job i Messe C er at facilitere en messe, hvor alle medvirkende kan stå inde for afholdelsen,” siger Grete Højgaard, direktør i Messe C i pressemeddelelsen.

Beslutningen møder opbakning fra kvæg- og svinebranchen.

Blandt andet glæder det formand for Landsforeningen for Danske Mælkeproducenter, Kjartan Poulsen, at messen ikke er aflyst, men udskudt.

"Vi havde selvfølgelig håbet på, at vi kunne afholde vores 40-års jubilæum i januar på NutriFair, men nu ser vi frem til, at afholde det i maj i stedet for. Usikkerheden i disse måneder har bragt meget frustration med sig, og det er derfor rart, at NutriFair ikke er aflyst men blot udskudt til en specifik dato, vi nu kan se frem til," siger Kjartan Poulsen, der også er medlem af messekomitéen.

Reaktionen er den samme hos Danske Svineproducenter.

"Vi kan kun bifalde, at man har valgt at flytte messen. Som det ser ud nu med yderligere restriktioner og stigende smittetal, er det, det eneste rigtige at gøre på branchens vegne. I forhold til den nye afholdelsesdato går vi allerede i tænkeboks for at lave et spændende fagligt medlemsmøde, som vi altid afholder i forbindelse med NutriFair," fortæller direktør for Danske Svineproducenter, Per Bardrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også