AgriWatch

37-årig minkavler frygter skjult dagsorden om at afvikle erhverv

Coronasmitten har nu ramt en minkfarm i det lokalområde, der har den største koncentration af mink i Danmark. Nu skal alle dyrene aflives. Minkavlere og dyrlæger advarer mod at aflive alle de dyr, der har antistoffer. Ung minkavler frygter for erhvervet.

Foto: Sergei Grits/AP/Ritzau Scanpix

Coronasmitten spreder sig mod syd på danske minkfarme og har nu ramt det område, hvor der er den største koncentration af mink i hele Danmark.

Tidligere er det kun minkfarme i det nordligste Jylland - i Frederikshavn og Hjørring kommuner - der har været ramt af smitten, men nu er sygdommen også konstateret længere mod syd på farme i Brønderslev og Jammerbugt kommuner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch