AgriWatch

En af minkavlernes favoritbanker er ikke bekymret for krise

I Sparekassen Vendsyssel har man et relativt stort udlån til minkavlere, men nyheden om de store besætninger, der skal slås ned, får ikke sparekassechefen til at ryste på hånden.

Foto: PR

Sparekassen Vendsyssel er blandt de pengeinstitutter, som har den forholdsvist største eksponering mod minkavlere, men alligevel ser sparekassechef Vagn Hansen ikke mere dystert på fremtiden, efter det i går kom frem, at en lang række besætninger af mink skal aflives.

"Det er ikke umiddelbart noget, der kommer til at ramme os negativt, for vi har allerede nedskrevet meget på minkproduktionen, og derudover har vi lavet ekstra coronanedskrivninger på mink ved halvåret," siger Vagn Hansen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch