AgriWatch

Fem millioner fra staten skal supplere værktøj til landmænds klimaregnskaber

I den netop indgåede klimaaftale om energi og industri, har aftaleparterne afsat 5 mio. kr. til udviklingen af landbrugets klimaregnskaber. Pengene supplerer et allerede igangsat projekt hos Seges og Økologisk Landsforening.

Foto: Finn Frandsen/Ritzau Scanpix

Aftaleparterne i klimaaftalen om energi og industri, der blev fremlagt mandag, har afsat 5 mio. kr. i 2021 til udviklingen af et klimaregnskab på bedriftsniveau i landbruget.

Klimaregnskaberne skal bidrage til bedre regulering af landbrugets drivhusgasudledninger og hjælpe erhvervet med at gøre tingene mere 'klimaklogt'. På sigt vil det kunne understøtte en omkostningseffektiv klimaregulering af landbruget.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch