AgriWatch

Fransk landbrugskoncern vil oprette egen supermarkedskæde med varer direkte fra landmændene

Det store franske kooperativ Invivo har offentliggjort en plan om at skabe sin egen supermarkedskæde. Indtil videre starter firmaet op med en testbutik, hvor landmænd kan levere deres varer direkte.

Foto: Dean Fosdick/AP/Ritzau Scanpix

Den franske landbrugskoncern Invivo, der er et kooperativ bestående af 201 landmænd, har offentliggjort en plan, der skal udfordre supermarkeder i Frankrig.

Firmaet vil nemlig have sin egen kæde, hvor landmænd kan levere friske varer direkte. Indtil videre starter virksomheden med en testbutik i en forstad til Toulouse, men vil på sigt etablere op til 250 butikker. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch