AgriWatch

Rådgivningsvirksomhed løftede omsætningen i 2019

Det var blandt andet datterselskabet Landbogruppen Syd, som medvirkede til Landbosyds positive resultat.

Foto: Finn Frandsen

2019 var et år med ledelsesmæssig uro, men ikke desto mindre har rådgivningsvirksomheden Landbosyd løftet omsætningen og beholdt sorte tal på bundlinjen.

Omsætningen rundede et trecifret millionbeløb og endte på 104 mio. kr. i 2019, hvis man medregner datterselskabet Landbogruppen Syd, står der i en pressemeddelelse.

Årsresultatet går tilbage sammenlignet med 2018, men ender på 1,6 mio. kr.

”En række engangsudgifter i forbindelse med ledelsesskiftet har påvirket årsresultatet negativt, men Landbosyd er fortsat en særdeles solid virksomhed med en god kunde- og medlemsopbakning, og det er et godt fundament at bygge videre på,” siger formand for Landbosyd, Mogens Dall, i pressemeddelelsen.

I 2020 vil rådgivningsvirksomheden udvide aktiviteterne inden for økonomi- og driftsrådgivning.

”Vi arbejder med en klar og tydelig strategi om at tiltrække og fastholde dygtige og specialiserede medarbejdere og tilbyde kvalitetsrådgivning lokalt, regionalt og i hele landet, og det fortsætter her i 2020," siger Sune Aagot Sckerl i pressemeddelelsen.

Samtidig forventer Landbosyd et bedre resultat i 2020.

”Vi forventer et bedre resultat i 2020, og vi har et godt udgangspunkt for fortsat udvikling og vækst i de kommende år,” siger Mogens Dall.

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch