Brødproducenter øjner økologisk marked

Stigende produktion af økologiske afgrøder gør det muligt for store brødproducenter at satse på det økologiske marked i Danmark.
Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hove Olesen/Politiken/Ritzau Scanpix

Både Schulstad og Kohberg øjner nye muligheder for at sælge mere økologisk brød.

Det sker blandt andet, fordi det er blevet lettere for producenter at skaffe økologiske råvarer.

Det skriver Børsen.

"Men det er blevet nemmere, så vi har udvidet sortimentet, og vi har endnu mere i pipelinen," siger Lars Klausen, salgs- og marketingdirektør i Kohberg.

I dag er knap 14 pct. af alle danske fødevareindkøb økologiske, og det økologiske landbrugsareal i Danmark er steget med 86 pct. siden 2007.

De økologiske varer fik i 1991 egne hyldeforkanter og butiksskilte, så forbrugerne kunne finde vej til varerne i butikkerne

Seges forventer gennembrud for græsprotein i 2020

Nævn afviser naboklager over økologisk svinefarm

Danskernes smag for økologi har været stigende i 30 år 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

Her er de seneste landbrugshandler

Læs også