AgriWatch

Himmerlandskød-ejer og kreaturhandler køber bedrift for fedekalve

En bedrift med mulighed for at opfede 2000 slagtekalve om året er blevet opkøbt af kreaturhandleren Anders Rasmussen og adm. direktør og medejer af Himmerlandskød, Lars Andersen. Opkøbet er dog foretaget privat af begge parter.

Foto: Martin Lehmann/Politiken/Ritzau Scanpix

Et nyt selskab ved navn Oksegaarden ApS blev mandag oprettet og blev dermed officielt begyndelsen på et samarbejde mellem kreaturhandler Anders Rasmussen og medejeren af Himmerlandskød, Lars Andersen. Parterne har som privatpersoner købt en bedrift nær Holstebro, hvor der kan opfedes 2000 slagtekalve om året.

"Vi er ikke 100-meter-mestre i at fede kalve, men vi har været så heldige, at de dygtige medarbejdere i bedriften er med ombord. Vi har overtaget et pænt og sobert landbrug, der dog har haft økonomiske udfordringer," siger Anders Rasmussen, der vil være den administrative leder af bedriften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch