AgriWatch

Greenpeace: Udtagning af landbrugsjord er altafgørende

Den nordiske afdeling af Greenpeace kalder Finanslovsaftalen med udtagning af landbrugsjord for en altafgørende redningsaktion.

Foto: Jacob Ehrbahn/Politiken/Ritzau Scanpix

Det vækker stor glæde bredt set blandt de grønne organisationer, at Finanslovsaftalen indeholder udtagning af landbrugsjord. Således også hos Greenpeace Norden.

"Udtag af landbrugsjorde og mere urørt skov på statslige arealer kan tilsammen være første etape i en altafgørende redningsaktion for både den skrantende biodiversitet og klimakrisen. Men der skal groft sagt føjes nuller til beløbene, når forårets klimaplan skal i hus," siger generalsekretær Mads Flarup Christensen i organisationen i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch