AgriWatch

Fonterra reviderer sine mælkepriser til det bedre

Det er blandt andet efterspørgslen på mælkepulver, der har fået det newzealandske mejerikooperativ Fonterra til at justere forventningerne til mælkepriserne, fortæller formand.

Foto: Rune Aarestrup Pedersen/Ritzau Scanpix

Det newzealandske mejerikooperativ Fonterra har opnået gode priser for sin mælk indtil videre i denne sæson, fortæller kooperativets formand John Monaghan til Dairyreporter.

Derfor øger Fonterra sin vurdering af mælkepriserne fra at ligge et sted mellem 26,9 -31,2 kr. pr- kgMS, til at mælkeproducenterne kan få omkring 28,1 kr. til 32,5 kr. for samme mængde mælk.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch