AgriWatch

Naturmælk forudser omsætningsfremgang: Vokser med 5-6 pct.

Det økologiske mejeri Naturmælk fejrer sit 25-årige jubilæum med forventning om en omsætningsfremgang på 5 pct. i 2019.

Foto: Torkil Adsersen/Ritzau Scanpix

Det var en god dag på flere måder hos Naturmælk, der fredag fejrede 25 års jubilæum og kunne fortælle om fremgang i omsætningen.Virksomheden er ved at færdiggøre årets regnskab.

"Vi er lige ved at lægge sidste hånd på det. Det ser ud til, at vi når en omsætning på knap 390 mio. kr. mod 372 mio. sidste år og altså får en vækst på 5-6 pct. Samtidig kan vi se, at vi har vores rimelige andel af det danske marked for økologiske mejeriprodukter. Det er vi stolte af. Samtidig viser det, at vi forstår at følge med tiden og omstille os til forbrugernes ønsker og krav," siger Leif Jørgensen, direktør for det sønderjyske mejeri ifølge Mejeriforeningens nyhedsbrev.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch