AgriWatch

Globale organisationer forudser stigende efterspørgsel på kød

De Forenede Nationers fødevare- og landbrugsorganisation har sammen med OECD udarbejdet en rapport, der forudsiger, hvordan fødevareproduktion og efterspørgsel vil udvikle sig i det næste årti.

Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Efterspørgslen på fødevarer vil stige med 15 pct., og produktionen vil også gå frem i løbet af de næste ti år. Ikke mindst forbruget af kød vil stige år for år. Det forventer de Forenede Nationers fødevare- og landbrugsorganisation og OECD, der i samarbejde har udarbejdet rapporten Agricultural Outlook 2019-2028.

En forbedret levestandard i Asien og Latinamerika er ifølge rapporten en af årsagerne til stigningen. I gennemsnit forventes det globale kødforbrug per indbygger at stige med 1,2 pct. om året.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch