Globale organisationer forudser stigende efterspørgsel på kød

De Forenede Nationers fødevare- og landbrugsorganisation har sammen med OECD udarbejdet en rapport, der forudsiger, hvordan fødevareproduktion og efterspørgsel vil udvikle sig i det næste årti.
Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Joachim Adrian/Politiken/Ritzau Scanpix

Efterspørgslen på fødevarer vil stige med 15 pct., og produktionen vil også gå frem i løbet af de næste ti år. Ikke mindst forbruget af kød vil stige år for år. Det forventer de Forenede Nationers fødevare- og landbrugsorganisation og OECD, der i samarbejde har udarbejdet rapporten Agricultural Outlook 2019-2028.

Allerede abonnent?Log ind her

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

Med din prøveperiode får du:

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
  • Skal indeholde mindst 8 tegn samt tre af disse: Store bogstaver, små bogstaver, tal, symboler
    Skal indeholde mindst 2 tegn
    Skal indeholde mindst 2 tegn

    Få fuld adgang til dig og dine kollegaer

    Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

    Del artikel

    Tilmeld dig vores nyhedsbrev

    Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

    Nyhedsbrevsvilkår

    Forsiden lige nu

    Listen med landbrugshandler over fem millioner leveres dagligt via Resights. | Foto: Mikkel Kjær

    Her er de seneste landbrugshandler

    Læs også