Biomasseorganisation får ny direktør

Det er en tidligere direktør for Dansk Kvæg og erfarent bestyrelsesmedlem i flere andre landbrugsvirksomheder, der fremadrettet skal stå i spidsen for brancheorganisationen Landbrugets Biomasseleverandører.
Erling Christensen (tv.), Gitte Grønbæk (mf.) og Anders Andersen (th.). | Foto: Presse / LBBL
Erling Christensen (tv.), Gitte Grønbæk (mf.) og Anders Andersen (th.). | Foto: Presse / LBBL

Den ét år gamle organisation Landbrugets Biomasseleverandører (LBBL) har fået ny adm. direktør. Det står klart, efter bestyrelsen i brancheorganisationen har placeret Gitte Grønbæk i direktørstolen.

Det skriver organisationen i en pressemeddelelse.

Landbrugets Biomasseleverandører blev stiftet i september 2020 som reaktion på en stigende interesse for biomasse i Danmark. I dag repræsenterer organisationen 1000 leverandører, der årligt leverer omkring 7 mio. ton biomasse til de danske biogasanlæg.

Organisationen består blandt andet af Sønderjysk Biogas, SLF, Bioenergi Syd og Midtfyns Biogas. Formanden for Landbrugets Biogasleverandører er Erling Christensen fra Sønderjysk Biogas.

"Gitte Grønbæk har fra sin stilling som direktør for Dansk Kvæg og andre bestyrelser den erfaring og viden, der skal til i dialogen med alle parter, som er med på fremtidens omlægning til bæredygtig energiproduktion - og hvor landbrugets husdyrgødning og halm er nøglen og drivkraften til de grønne løsninger," siger formanden.

Han bakkes op af Anders Andersen, der er udviklingschef i rådgivningsvirksomheden SLF og også sidder i bestyrelsen.

"Vi er utrolig glade for at have fået Gitte Grønbæk med ombord i Landbrugets Biomasseleverandører. Vi har på rekordtid opnået virkelig stor anerkendelse for det arbejde og den rolle, vi har i markedet. Med ansættelsen af Gitte giver det os mulighed for at sætte ekstra fart og styrke på samarbejdet i branchen omkring videndeling, innovation og erfaringsudveksling," fortæller han.

Gitte Grønbæk er i forvejen bestyrelsesmedlem i Danepork og Hornsyld Købmandsgaard. Hun sidder i bestyrelsen i adskillige virksomheder og er byrådskandidat for Konservative i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også