AgriWatch

Cimbria vil udvide i Afrika og ser store eksportmuligheder i særligt ét land

Den danske agrovirksomhed Cimbria har et godt øje til Rwanda, hvor befolkningen i højere grad stiller krav til fødevaresikkerheden. Thisted-virksomheden har derfor planer om at udvide til det afrikanske land.

Foto: PR-foto Cimbria

Afrikas befolkning stiller højere krav til fødevaresikkerhed – og det er sød musik i Cimbrias ører. Nu bebuder det danske agroselskab derfor, at det vil indtage et nyt afrikansk marked i form af Rwanda.

Det skriver Nordjyske baseret på en pressemeddelelse, hvori Cimbrias salgsdirektør, Thomas Mohr, melder ud om planerne.

Thisted-virksomheden deltager i disse dage i et erhvervsfremstød i Afrika arrangeret af den danske ambassade i Uganda og Landbrug & Fødevarer, og i den forbindelse ser Cimbria på mulighederne.

"Vi har kontor i Kenya og er godt etableret der, men vi ønsker at udvide vores aktiviteter i Østafrika. Derfor er det naturligt for os at deltage i delegationen til Rwanda i denne uge," siger Thomas Mohr.

Cimbria er en af verdens førende leverandører af maskiner til industriel forarbejdning og håndtering og opbevaring af korn og dyrefoder. Virksomheden i forvejen bidraget til byggeriet af infrastruktur til fødevareforsyning i flere afrikanske lande.

Bundlinjen skrumpede med 89 pct. i 2020: Nu ser Cimbria-direktør lys i horisonten

Direktør skal drive ny strategi: "Skiold kan meget mere som virksomhed" 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch