Fynsk maskinhandler skifter Kubota ud med New Holland

Endnu en maskinhandler fra Fyn vil fremover forhandle landbrugsmaskiner fra New Holland. Det skyldes blandt andet megatrends i landbruget.
Foto: PR/Glamsbjerg Maskincenter
Foto: PR/Glamsbjerg Maskincenter

Landmændene på Fyn skal ikke køre langt for at komme til den nærmeste New Holland-forhandler.

Glamsbjerg Maskincenter føjer sig nu til listen over fynske full-line forhandlere af de blå landbrugsmaskiner, der i forvejen tæller Kragmann og Egebjerg Smedie.

Det oplyser Glamsbjerg Maskincenter i en pressemeddelelse.

"Vi vil gerne kunne levere maskiner fra brands, der tager fat på megatrends indenfor landbrug som f.eks. digitalisering, automatisering og alternative brændstoffer," siger Kristian Bøgedal Jørgensen, salgschef og partner i Glamsbjerg Maskincenter, i meddelelsen.

Ind til nu har den fynske maskinhandler haft Kubotas produkter i porteføljen, men det japanske mærke leverer endnu ikke traktorer over 170 hestekræfter til det danske marked. Det er en af årsagerne til, at New Holland nu kom ind, fortæller Kristian Bøgedal Jørgensen til AgriWatch.

Samtidig passer New Holland godt til Glamsbjerg Maskincenters kundesammensætning.

"Vi har ikke kun kunder indenfor landbrugs- og have park sektoren, men også en hel del kunder i byggeri- og industribranchen. Her skal vi også kunne levere det nyeste af det nyeste indenfor maskiner – det kommer samarbejdet med New Holland i høj grad til at styrke," siger Kristian Bøgedal Jørgensen i meddelelsne.

Det er fortsat Lyngfeldt fra Hadsten, der har hovedforhandlingen af New Holland i det østjyske og på Fyn.

Kristian Bøgedal Jørgensen ejer Glamsbjerg Maskincenter sammen med Ulrik Bøgelund og Søren Bech Sørensen. Selskabets seneste regnskab er fra 2019. Her kom selskabet ud med en bruttofortjeneste på 4,1 mio. kr. og resultat efter skat på 0,2 mio. kr.

Maskinhandlere vil samarbejde om New Holland på Fyn

Østjysk maskinforretning får ny ejer

Fynsk maskinhandler tilfreds trods glippet målsætning

New Holland-forhandler efter opkøb: Der foregår et udskillelsesløb

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også