AgriWatch

Landbrugsmægler udvider forretning

Det har vist sig, at der var plads til en spiller mere inden for handel med landbrugsejendomme, mener EDC Poul Erik Bech.

Foto: EDC / PR

Med mere end 20 salg og knap 30 vurderingssager vurderer EDC Landbrug Poul Erik Bech 2020 som bedre end forventet.

Selskabet har udvidet staben i 2020 med en medarbjeder og kan fra 1. februar byde velkommen til den tredje ansatte, som primært skal arbejde med fritidslandbrug.

Dermed fastholdes ambitionen for EDC Landbrug om at blive Danmarks største landbrugsmæglere. I dag har selskabet aktiviteter på hele Sjælland, Øerne og Bornholm, men ambitionen er at blive landækkende i de kommende år.

Det skriver EDC Poul Erik Bech i en pressemeddelelse.

"Vi følger en nøje planlagt vækststrategi, og det er gået endnu bedre end vores ambitiøse budget for året. Det har været en vild rejse fra midten af 2019 med en helt blank tavle med ingen kunder og ingen varer på hylderne til der, hvor vi er nået i dag med masser af varer og en god omsætning. Det er næsten for godt til at være sandt. Vi nået langt på kort tid og forventer, at 2021 bliver et endnu bedre år, da vi oplever, at der er stor interesse i markedet og en fin interesse for landbrugsejendomme,"siger partner og landbrugschef i EDC Landbrug Poul Erik Bech, Frank Poll.

Til AgriWatch har Frank Poll tidligere udtalt, at ambitionen om at blive landsdækkende formentlig kommer til at ske i samspil med de mange afdelinger, som EDC Poul Erik Bech har i landet.

"Vi har butikker i hele landet, så er det en ingen fjern tanke at udnytte de filialer. Vi arbejder sammen med boligbutikkerne på Sjælland. Og det netværk på landsplan skal vi også bruge på landbrug," forklarede Frank Poll til AgriWatch i 2020.

EDC Poul Erik Bech går ind på markedet for landbrugsejendomme

Nordjysk rådgiver overvejer opkøb efter økonomisk fremgang

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch