AgriWatch

Engelsk kødindustri vil have vaccine til medarbejdere

Med håb om en snarlig vaccine mod coronavirus vil den engelsk kødindustri vaccinere ansatte imod sygdommen.

Foto: Amanda Perobelli/Reuters/Ritzau Scanpix

De britiske virksomheder i kødindustrien vil have regeringen til at reservere coronavirus-vacciner til ansatte på kødfabrikker og slagterier.

Derfor er en sammenslutning af organisationer og foreninger gået sammen om en appel til den engelske regering for at sikre ansatte i en samfundskritik opgave.

Det skriver Foodnavigator.com

Det er blandt andre Food Standards Agency, Northern Ireland Meat Exporters Association og British Meat Processors Association (BMPA).

De første vacciner er ifølge mediet på nuværende tidspunkt øremærket til risikogrupperne på arbejdsmarkedet, som sundhedspersonel og ansatte i socialsektoren.

"Det er måde at sikre den nødvendige sikkerhed og tryghed for en gruppe ansatte, der udfører en kritisk opgave i at sikre fødevareforsyningen," siger formand for den engelsk kødforarbejdningssammenslutning, (BMPA red.), Nick Allen.

Ligesom i andre lande har den engelsk kødindustri været ramt af en række større udbrud af coronavirus på fabrikker og virksomheder, der arbejder med fødevarer.

Skov-direktør vil supplere forretningen med opkøb 

Kødkoncern vil oprette sporingssystem til kvæg i Amazonas

Danish Crown er klar til at stoppe tysk arbejdskraft fra underleverandører

Mere fra AgriWatch

DLG er klar til at levere non-gm soja igen

Efter to måneders afbrudt forsyning, er det lykkedes grovvarekoncernen at få fat i partier, så der igen kan leveres non-gm soja til mælkeproducenterne. Priserne vil dog være højere, melder vicekoncerndirektør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch