AgriWatch

Ansat hos Danpo smittet med covid-19

En medarbejder på fjerkræslagteriet i Aars blev smittet med covid-19 i sidste uge, hvorefter syv personer måtte sendes i karantæne. Det bekræfter selskabets produktionsdirektør over for TV2 Nord.

Foto: Joachim Adrian

Tirsdag i sidste uge fik det nordjyske fjerkræslagteri Danpo konstateret et smittetilfælde md covid-19 hos en medarbejder. Derefter måtte syv andre sendes hjem i karantæne. De er siden alle blev testet negative for virusset.

Det bekræfter Danpos produktionsdirektør, Per Allen Jensen, over for TV 2 Nord.  

Den pågældende medarbejder får lov at vende tilbage til sit arbejde, så snart han kan fremvise en negativ test. Sagen får ikke Per Allan Jensen til at stille spørgsmålstegn ved Danpos håndtering af pandemien.

"At den smittede person ikke har smittet andre viser, at vores foranstaltninger på slagteriet om afstand og afspritning virker," siger han til TV 2 Nord.

 

Danmarks største kyllingeproducent tredobler overskuddet 

Vestjysk landmands udvidelse på 90.000 kyllinger er led i generationsskifte 

Kyllingekoncern modstår coronapres i første kvartal 

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch