AgriWatch

Kyllingekoncern modstår coronapres i første kvartal

Manglende salg til foodservicesektoren trækker veksler i det netop afleverede regnskab fra Danpo-ejeren Scandi Standard. Omsætningen er løftet marginalt, mens bundlinjen går tilbage.

Foto: Carsten Andreasen/Ritzau Scanpix

Med fokus på det modstandsdygtige element har den svenske kyllingekoncern Scandi Standard aflevereret regnskab for sit første kvartal af 2020.

I et kvartal, hvor den sidste del var påvirket af covid-19-situationen og nedlukninger i flere lande, har Danpo-ejeren samlet løftet omsætningen med 1 pct. til 2,479 mia. SEK, svarende til 1,730 mia. kr. Årsagen til den marginale fremgang var ifølge en regnskabsmeddelelse, at koncernen i slutningen af 2019 gennemføre prisjusteringer, som betød lavere priser som følge af lavere foderpriser.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch