AgriWatch

Afgået Jyden Bur-direktør vil fokusere på bestyrelsesposter

Efter 15 år i spidsen for Jyden Bur takker Jens Agergaard af, men den afgået direktør vil fortsat være tilknyttet virksomheden som konsulent.

Foto: Skiold / PR

Mere tid til familien og muligheden for nye udfordringer lå bag Jens Agergaards beslutning om at fratræde posten som adm. direktør for Jyden Bur.

Jens Agergaard sad i virksomhedens direktørstol i 15 år, men vil stadig være tilknyttet virksomheden som konsulent og fremover fokusere mere på stolene blandt bestyrelsesborde, siger han til Dagbladet Holstebro Struer.

"Det er ikke et ønske fra Skiold om, at jeg skal stoppe, og jeg kommer til at være knyttet til Skiold fremover også som konsulent," siger Jens Agergaard til mediet.

Jyden Bur-direktør er stoppet 

Samtidig vil Jens Agergaard finde mere tid til familien efter posten som direktør, som har taget mange timer af døgnet særligt under fusionsprocessen med koncernen Skjold.

Jyden Bur leverer blandt andet løsninger til husproduktioner og købte tidligere i år spanske Rotecna, der er specialiseret inden for svineproduktion.

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch