AgriWatch

Jyden Bur-direktør er stoppet

Adm. direktør og tidligere hovedaktionær for Jyden Bur A/S, Jens Agergaard, forlader virksomheden, som han har ledet gennem 15 år.

Foto: Skiold / PR

Efter 15 år er det snart slut for Jens Agergaard, der er adm. direktør og tidligere hovedaktionær i Jyden Bur.

Det skriver Skiold på sin hjemmeside.

"Adm. direktør og tidligere hovedaktionær for Jyden Bur A/S forlader virksomheden, som han har ledet gennem 15 år, og sammen med de øvrige aktionærer solgte i 2019 til Skiold A/S. Efter at have gennemført fusionsprocessen med kvæg- og gris-divisionen i Skiold, så Jyden Bur A/S nu indgår som en vigtig del af den samlede stald enhed i Skiold-gruppen, har Jens Agergaard valgt at stoppe pr. 31. juli og give tøjlerne videre til medlemmer i den øvrige ledelse, " lyder det fra Skiold på hjemmesiden.

Den danske storleverandør af blandt andet løsninger til husdyrproduktioner købte tidligere på sommeren den spanske virksomhed Rotecna, der producerer udstyr og løsninger til svineproduktioner.

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch