AgriWatch

Hamlet Protein vil udvide hovedsæde i Horsens

Pladsen er blevet for trang hos Hamlet Protein, der vil investere i flere kvadratmeter i Horsens.

Foto: PR-foto Hamlet Protein

Investeringerne i Hamlet Protein er ikke bare i nye produkter og mere kapacitet. Der er også blevet tid til, at hovedsædet i Horsens skal være større.

Det skriver Horsens Folkeblad.

"Ejerne har virkelig engageret sig. Det er meget imponerende, hvad de er villige til at investere. Vi planlægger en udvidelse på cirka 200 kvadratmeter.Vi har fået grønt lys af ejerne, men mangler byggetilladelsen. Så snart den er i hus, går vi i gang," siger Erik Visser til avisen.

Han håber at kunne tage de udvidede rammer i brug inden udgangen af året.

Det danske proteinselskab Hamlet Protein fra Horsens fik i 2019 et driftsresultat på -29,1 mio. kr. og et underskud på 35,6 mio. kr. Det er det dårligste resultat på bundlinjen i virksomheden historie.

Samtidig var bruttofortjenesten på 121,7 mio. kr. i 2019 på det laveste i seks år, mens omsætningen dog nåede nye højder, da Hamlet Protein leverede et salg på 615,9 mio. kr. i året.

Hamlet Protein, der arbejder med at fremme sundhed, trivsel og vækst hos unge produktionsdyr med sojabaserede specialproteiner til det første foder, har i sit regnskab forklaret, at driftsomkostninger i selskabet har været væsentligt højere i 2019, hvorfor resultatet blev negativt.

Stort dansk proteinselskab: "Det er klart, at et frasalg vil ske på sigt"

Kapitalfondsejet proteinselskab ændrer struktur og fjerner flere ledelsesmæssige stillinger

Proteinselskab får største millionunderskud i firmaets historie 

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch