AgriWatch

Stemas på vej med to nye forhandlere i Nordjylland

Stemas har oplevet et stigende antal henvendelser fra nordjyske kunder siden Hjallerup Maskinforretnings konkurs. Udover de to nye forhandlere har Weidemann-forhandleren åbnet et demo-center.

Foto: PR-foto

En strøm af henvendelser fra nordjyske kunder har fået Weidemann-importør og -forhandler Stemas til at opruste i det nordjyske.

Således annoncerer selskabet, at der er to nye nordjyske Weidemann-forhandlere på vej. Samtidig etableres der et demo-center nær Nordjyske Motorvej ved Nørresundby.

Det skriver Stemas i en pressemeddelelse.

Efterspørgslen tog til efter Hjallerup Maskinforretning gik konkurs tilbage i marts, som havde været Stemas' underforhandler i mange år.

"Der gik ikke mange dage, fra Hjallerups konkurs, til det begyndte at strømme ind med henvendelser fra Nordjyske kunder. Heldigvis har vi hele tiden haft en montør med servicevogn i området og har kunnet byde på uændret service. Men vi vil naturligvis gerne være helt tilstede i Nordjylland," siger Robert Kjærsgaard, salgsdirektør i Stemas, i pressemeddelelsen.

Maskinforhandleren har samtidig planer om at tiltrække norske kunder i Nørresundbyafdelingen.

Selskabet har allerede en afdeling i Norge, og det vil derfor give mening for de sydnorske Weidemann-kunder at benytte sig af afdelingen i Nørresundby.

Robert Kjærsgaard forventer, at de to nye forhandleraftaler vil være på plads inden for kort tid.

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch