AgriWatch

Stemas' salgsdirektør: "Hjallerup-konkurs rammer ikke Weidemann-kunder"

Hjallerup Maskinforretnings konkurs, som var Stemas' underforhandler, skal ikke sprede bekymring hos ejere af maskiner med mærket Weidemann. Stemas står stadig bag alle Weidemann-maskiner, som er blevet solgt i det nordjyske, siger salgsdirektør. Samson Agrolize kommer også kunderne til undsætning.

Foto: Agco / Massey Ferguson / PR

Tidligere kunder, som har købt Weidemann-maskiner, af den nu konkursbegæret Hjallerup Maskinforretning, skal ikke være nervøse for, om der kan hentes hjælp eller rådgivning til maskinerne.

Det siger Robert Kjærsgaard, salgsdirektør i Stemas Maskinsalg A/S, der havde Hjallerup Maskinforretning som underforhandler, i en pressemeddelelse.

"Vi lader ingen med en Weidemann-maskine i stikken. Som importør og forhandler står Stemas Maskinsalg A/S helt og fuldt bag alle Weidemann-maskiner, der er solgt. Også i Nordjylland," siger Robert Kjærsgaard i pressemeddelelsen.

Hjallerup Maskinforretning indgav en konkursbegæring mandag aften. Det sker efter, at Agco opsagde virksomheden som forhandler af mærket Massey Ferguson.

I januar mistede maskinforretningen forhandlingerne af Fendt og Valtra.

Hos Stemas arbejdes der nu på en ny løsning. Dog er kapaciteten stadig til, at man løse salgs- og serviceopgaverne i Nordjylland som på tidligere niveau.

"I forvejen har vi en fast montør med servicevogn i området, og hvis der bliver behov, kan vi supplere med andre enheder fra vores flåde af bemandede servicevogne. Vi har også salgsfolk i nærområdet, så man går heller ikke forgæves, hvis man skal bruge en ny eller brugt Weidemann-maskine," siger Robert Kjærsgaard.

Samson på samme vogn

Samme besked kommer fra Samson Agrolize, som omdirigerer selskabets servicepersonale til det nordjyske område, hvis der skulle være et akut behov i den igangværende gyllesæson.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Med specialuddannede montører rundt omkring i landet hos vore servicepartnere og centralt her i Viborg, vil vi dirigere nødvendige reservedele og sliddele samt kompetent servicepersonale til enhver i det nordjyske område, der måtte have behov," siger adm. direktør i Samson Agrolize, Henrik Kirketerp-Møller i en pressemeddelelse.

Samsons gylleudstyr arbejder netop nu på højtryk ude blandt landbrugsbedrifterne og maskinstationerne.

Relaterede

AgriWatch trial banner 21 dage.jpg

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FødevareWatch