AgriWatch

Bestyrelsesformand i Hjallerup Maskinforretning er død

Per Søndergaard Pedersen er død 66 år gammel. Han var bestyrelsesmedlem i en række virksomheder og formand i Hjallerup Maskinforretning frem til konkursen.

Foto: PR

Den nordjyske erhvervsmand Per Søndergaard Pedersen døde pludseligt lørdag 16. maj.

Det fremgår af en nekrolog i Nordjyske.

Per Søndergaard Pedersen var aktivt bestyrelsesmedlem i en række virksomheder, og han var bestyrelsesformand i Hjallerup Maskinforretning fra 2015, og indtil selskabets konkurs i marts 2020.

Kort efter Hjallerup Maskinforretnings konkurs kom det frem i Effektivt Landbrug, at Per Søndergaard Pedersen sammen med et anonymt konsortium havde afgivet et bud på konkursboet i håb om at redde forretningen. Konsortiet kunne dog ikke blive enig med kurator om vilkårene for en overtagelse.

Per Søndergaard Pedersen blev 66 år gammel.

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch