AgriWatch

Brdr. Thorsen bliver Kverneland-forhandler

Landbrugsmaskinerne skal sælges i salgsdistriktet fra det tidligere Hjallerup Maskinforretning, som Brdr. Thorsen overtog i midten af april.

Foto: PR-foto Kverneland

Få uger efter Brdr. Thorsen overtog konkursramte Hjallerup Maskinforretning, har selskabet nu udvidet sortimentet i området.

Således er Brdr. Thorsen, der blandt andet forhandler Massey Ferguson-traktorer,  blevet Kverneland-forhandler i salgsdistriktet fra dags dato.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Landbrugsmaskinerne vil i første omgang blive solgt fra forretningerne i henholdsvis Støvring og Nimtofte.

"Kverneland ser samarbejdet med Brdr. Thorsen som et naturlig skridt til at være en del af forretningen, da en del tidligere Hjallerup ansatte, med kendskab til Kverneland, er kommet med til forretningerne i henholdsvis Støvring og Nimtofte," lyder det i pressemeddelelsen.

Kristian Thorsen, indehaver af Brdr. Thorsen, har store forventninger til samarbejdet med Kverneland.

"Vi føler det er et rigtigt godt match, og Kvernelands produkter passer rigtig godt til vores øvrige produkter fra Massey Ferguson," siger indehaver Kristian Thorsen.

Hjallerup Maskinforretning begærede sig selv konkurs tilbage i marts. Det skete efter, Agco opsagde virksomheden som forhandler af Massey Ferguson-maskinerne.

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch