Brdr. Thorsen bliver Kverneland-forhandler

Landbrugsmaskinerne skal sælges i salgsdistriktet fra det tidligere Hjallerup Maskinforretning, som Brdr. Thorsen overtog i midten af april.
Foto: PR-foto Kverneland
Foto: PR-foto Kverneland

Få uger efter Brdr. Thorsen overtog konkursramte Hjallerup Maskinforretning, har selskabet nu udvidet sortimentet i området.

Således er Brdr. Thorsen, der blandt andet forhandler Massey Ferguson-traktorer,  blevet Kverneland-forhandler i salgsdistriktet fra dags dato.

Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Landbrugsmaskinerne vil i første omgang blive solgt fra forretningerne i henholdsvis Støvring og Nimtofte.

"Kverneland ser samarbejdet med Brdr. Thorsen som et naturlig skridt til at være en del af forretningen, da en del tidligere Hjallerup ansatte, med kendskab til Kverneland, er kommet med til forretningerne i henholdsvis Støvring og Nimtofte," lyder det i pressemeddelelsen.

Kristian Thorsen, indehaver af Brdr. Thorsen, har store forventninger til samarbejdet med Kverneland.

"Vi føler det er et rigtigt godt match, og Kvernelands produkter passer rigtig godt til vores øvrige produkter fra Massey Ferguson," siger indehaver Kristian Thorsen.

Hjallerup Maskinforretning begærede sig selv konkurs tilbage i marts. Det skete efter, Agco opsagde virksomheden som forhandler af Massey Ferguson-maskinerne.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også