AgriWatch

Det nordamerikanske marked redder Fendt-ejers første kvartal

Salget gik tilbage på alle Agcos markeder på nær i Nordamerika i årets første kvartal. Coronavirussen har spillet en rolle, men selskabet har eksekveret og overvundet de coronarelaterede udfordringer, lyder det fra selskabets adm. direktør.

Foto: Agco / PR

Den multinationale maskinfabrikant Agco oplevede tilbagegang på størstedelen af selskabets markeder, men en stigning i salget i Nordamerika mindsker forskellen, hvis tallene sammenlignes for hhv. 2019 og 2020's første kvartal.

Således kunne selskabet præsentere et nettosalg for 2020's første kvartal på 1,9 mia. dollar. Det er en nedgang på 3,4 pct. sammenlignet med samme kvartal året før, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch