AgriWatch

Agco om opsigelse: "En sag der er kommet til vores kendskab for nyligt"

Det er sparsomt med informationer fra Agco Danmark til opsigelsen af Hjallerup Maskinforretning. Agco siger dog, at det er en sag først er dukket op for nyligt, som er årsag til bruddet.

Foto: Agco / PR

De nærmere omstændigheder bag opsigelsen af Hjallerup Maskinforretning som Massey Ferguson-forhandler får indtil videre lov at stå hen i det uvisse.

Christian Devantier, der er ansvarlig for Agcos distributionsstrategi og for forhandlerudvikling i Danmark, er ganske kortfattet om bevæggrunden bag beslutningen.

Hvad er årsagen til, at I har opsagt Hjallerup Maskinforretning som forhandler af Massey Ferguson?

"Jeg kan ikke uddybe omstændighederne nærmere."

Hvad siger du til timingen i opsigelsen så tæt på, at Hjallerup også mistede forhandling af Fendt og Valtra?

"Årsagen til opsigelsen har intet med deres repræsentation med et eller flere mærker at gøre. Jeg kan ikke uddybe det nærmere uden at komme ind på årsagen."

Hvad er din kommentar til timingen?

"Jeg vil gerne erkende, at timingen ser mærkelig ud. Årstidsmæssigt er det rigtigt dårlig timing. Det, som forårsager opsigelsen, er kommet til vores kendskab for nyligt. Det har været undervejs i meget kort tid."

Hvad er det for et signal, som I sender til andre Agco-forhandlere?

"Der er ikke noget signal i det. Det er et anliggende mellem Hjallerup og Agco. Det er en sag mellem Hjallerup og Agco, som har forårsaget dette skridt, så det har intet med andre forhandlere at gøre."

Hjallerup Maskinforretnings forhandling af Massey Ferguson opsagt: "Vi har forhandlet med Agco de sidste tre døgn"

TBS Maskinpower lejer sig til nordjysk afdeling

Massey Ferguson-ejer tabte 600 millioner i fjerde kvartal 

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch