Hjallerup Maskinforretnings forhandling af Massey Ferguson opsagt: "Vi har forhandlet med Agco de sidste tre døgn"

Agco har med øjeblikkelig virkning opsagt Hjallerup Maskinforretning som forhandler af Massey Ferguson. (Opdateret)
Foto: Agco / Massey Ferguson / PR
Foto: Agco / Massey Ferguson / PR

Hjallerup Maskinforretning skal ikke længere forhandle Massey Ferguson.

Det bekræfter bestyrelsesformand i Hjallerup Maskinforretning til AgriWatch, efter at Agco sendte en pressemeddelelse ud med nyheden.

"Det er med beklagelse at vi må informere, at vi har opsagt vores Massey Ferguson forhandleaftale med Hjallerup Maskinforretning med øjebliklig virkning," skriver Agco i en pressemeddelelse ifølge Maskinbladet.

Hjallerup Maskinforretning blev så sent som i januar omstruktureret, da selskabet mistede forhandlingerne af Fendt og Valtra, men til gengæld beholdte sit største traktormærke, Massey Ferguson. Nu er også Massey Ferguson-forhandlingen gledet selskabet af hænde.

"Vi kan kun bekræfte, at Agco har trukket forhandlingen, og vi arbejder på at finde nogle løsningsmuligheder," siger bestyrelsesformand i Hjallerup Maskinforretning, Per Søndergaard Pedersen, til AgriWatch og tilføjer:

"Vi har forhandlet med Agco de sidste tre døgn for at finde en løsning, men de har truffet en afgørelse, som vi nu skal tage til efterretning. Jeg vil ikke kommentere mere på det end det."

Ifølge Per Søndergaard Pedersen vil Hjallerup Maskinforretning senere på dagen melde ud, hvordan situationen gribes an for virksomheden.

Agco henviser nu til fire tidligere underforhandlere i Nordjylland, da kan forsætte med service og reservedele. Det gælder Brdr Thorsen, Holms Maskinservice, Grønning Smede og Maskinforretning og Bejstrup Maskinstation.

Forretningen har udover hovedkontoret i Hjallerup afdelinger i Hjørring, Støvring og Randers.

Hjallerup Maskinforretning blev stiftet i 1928 af Einar Michaelsen.

AgriWatch forsøger at få uddybende kommentarer.

Den nordjyske maskinforhandler har hold alle sine afdelinger lukket siden søndag, og nu er bevæggrunden for den beslutning altså kommet frem. Hjallerup Maskinforretning afsluttede sit årsregnskab med udgangen af oktober 2018, men tallene er endnu ikke blevet offentliggjort.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også