AgriWatch

Claas lukker midlertidigt tysk produktion af maskiner ned

Produktion af blandt andet mejetærskere bliver lukket ned på industrigiganten Claas' tyske produktion i Harsewinkel grundet corona.

Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Som følger af coronavirussens spredning har den store producent af landbrugsmaskiner Claas besluttet af lukke en tysk produktion af maskiner ned.

Produktionen ligger i tyske Harsewinkel, hvor det blandt andet produceres mejetærskere. Inden ugen er omme, vil produktionen være midlertidigt lukket ned. Claas har for nuværende sat tidspunktet til d. 17. april for genåbning.

Det skriver Agrarheute.

Ifølge mediet fortæller Claas' bestyrelsesformand Thomas Böck, at selskabet fortsat kan levere produkter via andre produktioner i blandt andet Kina, Italien og Frankrig.

Desuden oplyser Claas, der i 2019 omsatte for 3,9 mia. euro (29,1 mia. kr.), at produktion og salg af reserveudstyr i Harsewinkel fortsætter.

Mere fra AgriWatch

Kæmpe kursfald gør dansk smør og bacon dyrere

Det voldsomme kursfald på pund giver dansk fødevareindustri endnu mere modvind. Den lave pundkurs gør de danske varer dyrere i britiske butikker, hvor den høje inflation i forvejen har udhulet forbrugernes købekraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch