AgriWatch

Græsproteinprojekt forventer færdigt bioraffinaderi inden for tre år

Ny medejer og bestyrelsesformand i Biomass Protein forventer, at springet fra laboratorie til fabrik sker i de kommende år. Det skal blandt andet ske i samarbejde med landmænd. (Rettet.)

Foto: Louise Herrche Serup

Rettet 19. marts 2020 kl. 10.14: Det fremgik tidligere af artiklen, at Biomass Protein tidligere har fået tildelt et tocifret millionbeløb af GUDP til at opføre et testcenter til et bioraffinaderi. Dette er forkert. AgriWatch beklager fejlen.

Græsproteinselskabet Biomass Protein har været på udkig efter investorer, men jagten er ovre for nu, da et nyt hold investorer er indtrådt i ejerkredsen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch