AgriWatch

Proteinvirksomhed vil satse på Asien

Hamlet Protein har ansat lokale medarbejdere i  lande som Vietnam, Malaysia og Filippinerne, der skal sætte gang i salget i Asien.

Foto: Hamlet Protein /PR

Dyrefoderindustrien i Asien vokser årligt med 5 pct., og det vil proteinvirksomheden Hamlet Protein lukrere på.

Derfor har selskabet ansat to medarbejdere, som skal fremme den danske højkvalitetsprotein i asiatiske lande som Filippinerne, Malaysia, Indonesien, Vietnam og Cambodia, skriver selskabet i en pressemeddelelse.

"Vi har de seneste to år investeret i vores egen salgsorganisation i Kina, som har hovedkvarter i Qingdao, og vi kan tydeligt se effekten af at være tæt på vores kunder med talentfulde branchefolk, der fuldt ud forstår det lokale markeds udfordringer," siger Erik Visser, direktør for Hamlet Protein, i pressemeddelelsen.

Hamlet Protein har ansat Glenn Ferriol som salgsleder for Filippinerne, Malaysia og Indonesien. Le Minh Quang er blevet ansat som leder for Vietnam og Cambodia.

Hamlet Protein producerer vegetabilsk højkvalitetsprotein til foder til smågrise, kalve og kyllinger på to fabrikker i henholdsvis Danmark og USA.

Milliarder af græshopper truer madforsyningerne i Afrika og Asien

Danish Agro Machinery nærmer sig milliardmålsætning

10 millioner skudt ind lodsejeres interne byttehandler 

Mere fra AgriWatch

Officielt: Her er USA's nye landbrugsminister "Mr. Monsanto"

Han sad alle otte år under Barack Obama og er nu kørt i stilling til at gøre det samme for Joe Biden. USA's nye landbrugsminister Tom Vilsack har allerede meldt ud, at han vil følge Bidens fokus på klimaet. Ministeren har dog også nogle kritikpunkter, hvorpå han skal vise sit værd.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch