AgriWatch

Semler Agro ser 2020 som et arbejdsår: "Vi skal blive gode til at drifte"

Der er stor optimisme at spore hos Semler Agro, som overtog en maskinforretning og åbnede ny afdeling i 2019. 2020 bliver et arbejdsår, hvor virksomheden skal blive gode til at drifte, og målet er fortsat, at Semler Agro skal gå i plus i 2021, fortæller direktøren.

Foto: Jens Jakob Kjær Hansen

Med opkøb af både Herborg Maskinforretning og etablering af en ny afdeling på Lolland-Falster var der fuld damp under kedlerne hos den nationale John Deere-forhandler Semler Agro i 2019.

Helt så meget tempo kommer der ikke i forhold til udvidelse og nye tiltag, fortæller adm. direktør Morten Buus. Men han kalder 2019 for et vigtigt år, der har lagt fundamentet for forretningen, og nu fortsætter arbejdet med at gøre Semler Agro til en enhed med de i alt 13 forretninger fordelt over landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Fugleinfluenza breder sig i Frankrig

Den meget smitsomme fugleinfluenza er registreret på en fjerkræfarm i det nordlige Frankrig. Trods nationale restriktioner breder smitten sig i landet og uden for grænserne.

Snævert fokus på lavbundsjorde kan koste dyrt

Når der på få år skal udtages store arealer med lavbundsjord til kun ét formål, risikerer andre hensyn at blive overset eller helt glemt. Det frygter sekretariatsleder, der netop arbejder med jordfordeling.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch