AgriWatch

Dansk svine-showroom i Kina skal hamstre kunder i konkurrencepræget marked

I september 2019 gik en række af danske virksomheder sammen om at oprette et showroom i Kina for at lokke nye kunder til. Og i 2020 forventer leverandør af staldsystemer Aco Funki, at showroomet for alvor begynder at bære frugt i et marked med hård konkurrence.

Fra venstre: Salgs- og marketingsdirektør, Torben T. Olesen, direktør for Aco Funkis kinesiske afdeling, Jonas Mølgaard Jensen og adm. direktør, Lene Bryde | Foto: Peter Høyer/Watch Medier

Et strategisk træk om at starte op i Kina fik en hård start for virksomheden Aco Funki, der leverer staldsystemer til svineproducenter. For da firmaet startede et selskab op i Kina i august 2018, havde afrikansk svinepest gjort, at markedet "fuldstændig døde", som virksomhedens direktør siger det.

Nu begynder investeringslysten dog at melde sig for landet, der har fået mere end halveret sin svineproduktion, og derfor forventer Aco Funki en samlet vækst på omsætningen på 20 pct. i 2020. Det kommer dog ikke let, påpeger firmaets topchef.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Kåre Flye Andersen overtog familiens mindre landbrug og renteswap

DEN NÆSTE GENERATION: Kåre Flye Andersen udlever sin drøm om at drive familiegården videre som et mindre, økologisk landbrug. Han har ingen ambitioner om, at det skal være større, for han har frihed og tid. Skulle han overtage gården i dag, havde han dog taget andre valg. For med gården kom en renteswap, der har tag om hans økonomi flere år endnu.

Bioenergien fortsætter højt tempo hos Novozymes

Det danske enzymselskab har lagt yderligere på sin division for bioenergi i andet kvartal, hvor selskabet kan fremvise en organisk vækst på knap 20 pct. Finansdirektøren forventer, at man snart indhenter niveauet før corona.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

AgriWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch