AgriWatch

Fynsk maskinforhandler i hård konkurrence øger bundlinje

Flere brands i sortimentet og nye modeller er en fordel under svære konkurrenceforhold, siger adm. direktør i Heden Maskinforretning, der har øget sin bundlinje sammenlignet med sidste år.

Foto: Massey Ferguson PR-foto

Investeringer i nye maskinmodeller samt vedholdelsen af maskinbrands har overtrumfet den tiltagende konkurrence for Heden Maskinforretning, der både forhandler Fendt- og Massey Ferguson-maskiner.

Således kan maskinforhandleren præsentere et årsresultat på 804.000 kr. for regnskabssæsonen 2018/19. Til sammenligning lød det på 687.000 kr. i 2017/18.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch