AgriWatch

Hanegal-stifter har igen fået en direktørtitel

Knap ti måneder efter de første planer om etablering af virksomheden Organic Plant Protein er det nyopstartede plantebaserede selskab på vej ind i sin næste fase. Det er mere vendt mod omverdenen og har betydet udskiftning i toppen af selskabet.

Blandt de økologiiske plantebaserede produkter finder man blandt andet proteinprodukter udtrukket af ærter. | Foto: Shannon Vanraes/Reuters/Ritzau Scanpix

Tilbage i februar fremlagde Ulrich Kern-Hansen de første klare skitser til, hvordan hans tid efter Hanegal, som i nogen udstrækning er overdraget til andre investorer, skulle bruges.

Gennem selskabet Organic Future ApS og virksomheden Organic Plant Protein blev det tidligere fokus på at fremme den økologiske dagsorden I Hanegal tilføjet et nyt kapitel, og der har siden været fokus på at udvikle en plantebaseret proteinproduktion i Hedensted.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch