AgriWatch

Grønt protein er godt til grise viser nyt forsøg

Aarhus Universitet i Foulum har gennem forsøg vist, at grønt protein fra kløvergræs er meget velegnet hos øko-grise. Det fremmer både trivel og tilvækst og giver bedre kvalitet og smag til kødet.

Foto: Astrid Dalum/Politiken/Ritzau Scanpix

Gennem et GUDP-projekt SuperGrassPork har forskere fra Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet i Foulum gennemført et forsøg med økologiske grise, som er fodret med græsprotein fra kløvergræs

Ifølge DCA har forsøget vist sig særligt positivt.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch