Grønt protein er godt til grise viser nyt forsøg
Aarhus Universitet i Foulum har gennem forsøg vist, at grønt protein fra kløvergræs er meget velegnet hos øko-grise. Det fremmer både trivel og tilvækst og giver bedre kvalitet og smag til kødet.
![Foto: Astrid Dalum/Politiken/Ritzau Scanpix](https://photos.watchmedier.dk/watchmedier/resize:fill:3840:0:0/plain/https://photos.watchmedier.dk/Images/article11813618.ece/ALTERNATES/schema-16_9/20091110-122311-pf-1920x1080we.jpg)
Gennem et GUDP-projekt SuperGrassPork har forskere fra Institut for Husdyrvidenskab på Aarhus Universitet i Foulum gennemført et forsøg med økologiske grise, som er fodret med græsprotein fra kløvergræs
Allerede abonnent?Log ind her
Læs hele artiklen
Få adgang i 14 dage for 0 kr. Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.
Med din prøveperiode får du:
Få fuld adgang til dig og dine kollegaer
Start et gratis virksomhedsprøveabonnementRelaterede artikler
DLG investerer i grønt bioraffinaderi
For abonnenter