AgriWatch

Efter fem års nedfrysning åbner Kina igen for import af amerikansk fjerkræ

De kinesiske toldmyndigheder fjerner nu en stribe restriktioner på import af fjerkræ fra USA.

Amerikanske producener af fjerkræ kan igen afsætte deres produkter i Kina, efter at landet har fjernet en fem år gammel restriktion. | Foto: Joachim Adrian / Ritzau Scanpix

Der er pres på efterspørgslen efter kød i Kina, og det åbner tilsyneladende for velviljen til at fjerne nogle af de begrænsninger, som myndighederne i mange år har haft for kød fra udlandet.

Ifølge Reuters har man på et møde i det kinesiske handelsministerium i slutningen af oktober besluttet, at det efter et fem år langt stop for fjerkræprodukter fra USA, igen skal være muligt for amerikanske virksomheder at eksportere til landet.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra AgriWatch

Når hun savner forandring i verden, skaber hun den selv

Portræt: Marie-Louise Boisen Lendal er træt af unge, der brokker sig over klimakrisen, men som ikke tager handling. Selv stiftede hun tænketanken Frej, da hun mente, den manglede. Under sin barsel har hun startet en mødregruppe med fokus på karriere frem for babystrik.

Gartner forventer bedre tilstande til foråret

Fynske Alfred Pedersen & Søn forventer, at de 30 afskedigede medarbejdere og mere normale el- og gaspriser vender tilbage til foråret. Prisen på tomater vil dog stige: "Detailhandlen virker mere nervøs, end vi gør," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FødevareWatch