Maskinproducent udvider forretningen med tysk salgsselskab

Den danske maskinproducent Fasterholt starter et nyt salgsselskab op i Tyskland. Derfor har virksomheden i samme ombæring ansat nye medarbejdere.
Foto: Fasterholt
Foto: Fasterholt

Fasterholt, en dansk producent af vandingsmaskiner, starter et nyt salgsselskab. Hvor præcis det vil blive situeret er endnu ikke besluttet, men det bliver i Tyskland, og for at leve op til efterspørgslen på virksomhedens produkter er der ansat 18 nye medarbejdere i Danmark til produktionen.

Det skriver Landbrugsavisen.

"Strengt taget er det ikke officielt udmeldt endnu, men vi regner med, at Fasterholt GmbH er en realitet om to til tre måneder, når det hele falder på plads. Det tyske marked er stort, men vi får for lidt ud af det. Det skal et tysk salgsselskab ændre på," siger salgs- og eksportchef hos Fasterholt, Steen Alexandersen, til Landbrugsavisen under verdens største landbrugsmaskinmesse, Agritechnica.

Firmaet fortæller desuden, at der er solgt 110 af såkaldte Bording vandingsmaskiner til Honduras i Sydamerika, hvilket understreger efterspørgslen. Fasterholt havde i 2017/18 en bruttofortjeneste på 14,1 mio. kr. og et overskud på 3,1 mio. kr. Desuden har virksomheden tilgodehavender fra salg i 2018 på 11,5 mio. kr., hvilket fremgår af seneste regnskab.

Fasterholt havde i 2017/18 omkring 50 ansatte.

Tyske Müthing får ny importør i Danmark 

Trods fabrikslukninger flytter Hardi nye arbejdspladser til Falster 

Fendt finder ny bestyrelsesformand internt 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også